Skala och skivapotatis och morot. Skala och hacka lök och vitlök. Strö över persiljavidserveringen. 14 st potatis. 11 st vitlöksklyfta. 11 tsk kinesisk soja. 12 msk hackad persilja. 1300 g köttfärs 1 msk smör eller margarin 4 st potatis 1 st morot 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 2 dl vatten 1 msk kalvfond salt peppar 1 tsk kinesisk soja 2 msk hackad persiljaFräs färsen smuligi en gryta med smör. 1Lägg ner allt i grytan och tillsätt, vatten, fond, salt, peppar och soja. Låt koka i 15–20 minutertillspotatisen är mjuk
Bred ut blandningeni en smord ugnsfast form. Ansa och skivasvampen och purjolöken. Koka pastan enligtanvisningarna på förpackningen och låt den rinna av i ett durkslag
Koka potatisen. Skala och slanta morötterna och skiva löken tunt. I en kastrull, koka upp buljongen och tillsättkycklingen, slå på vatten så det täcker
Vikihop dem och lägg i en ugnsfast form. Putsa lårfiléerna och lägg ut dem på en skärbräda (plast). Salta, peppra och lägg en bit ädelost på varje filé
Favoritirepris. Den här är grymt god, så har nimissat den får ni åter chansen att prova på den. Servera gärna bröd till som man kan suga upp det sista av såsen med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.