1 kg
pumpa butternut eller muscat 4 msk olivolja flingsalt och svartpeppar 600 g kycklinglårfilé med skinn 2 st vitlöksklyftor 1 msk timjan hackad 0,5 st citron yttersta, finrivna skalet och saft 30 g parmesanost finriven Svartkål 250 g svartkål 1 st vitlöksklyfta 0,5 st röd chili 2 msk olivolja flingsalt och svartpeppar 1 dl svarta oliver med kärna
Finns massor med sätt och smaksättningar men denna variant är en stor favorit. urbenade kycklinglårsoltorkade tomater ( i olja eller gärna balsamico)färsk timjanparmesanbalsamico vinägernymald pepparsalttandpetareugn 160 graderVik ut låren, med insidan uppåtlägg en tomat i mitten på varjetoppa med timjan och nymald pepparrulla i hop och fäst med tandpetare. Salta och peppraBryn runt om i stekpanna i rapsolja och smörRingla över en krämig balsamico (glaze balsam)riv rikligt medparmesan över kycklingen i pannansätt in i 160 grader varm ugnär klart vid 80 graderServera med tex bulgur, kall vitlöksås, salladeller potatiskaka och en balsamicosås, ruccolaskulle du får kvar är de underbara i en sallad i morgon
Jag gillar verkligen min Crock Pot och har lagat massor med mat i den. Mört kycklinglår. Till kycklingen serverade jag stekt vitkål med cocktailtomater
Stek kycklingfiléerna på medelvärme tills den får lite färg. sedan grädden och parmesanosten. Krydda med timjan och oregano och häll i buljongen och tillsätt
Blanda, smör, vetemjöl och riven parmesanmed lite salt o lite peppar. Parmesan kex. 160 g smör, 160 g vetemjöl, massa 60 g riven parmesan, 2 kvistar färsk rosmarin eller ca 1 msk, salt,peppar. 60 g riven parmesan
kycklinglårmed ben. Här har det mest stökats på med svarta vinbär. Låt vattnet rinna av och rör sedan ner creme fraichen i pastan tillsammans med persilja
Blanda smör med soja och grillkrydda och pensla runt om kycklinglåren. Eftersom middagen då tillagar sig själv medan man är på jobbet och är färdig när man kommer hem
Ta ut kycklinglåren och servera dem med önskade tillbehör. Tillsätt och blanda runt olja, soja, sambal oelek, sweet chili, färsk finriven ingefära och citronsaft med kycklingen
Serve immediately. In another shallow dish combine bread crumbs, parmesan cheese, and flour. In a large skillet over medium heat melt 2 Tablespoons butter. Salt and pepper to taste and add some 1 Tablespoon parmesan. ½ cup plus 1 Tablespoon grated parmesan, divided. 2 medium zucchini, sliced
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.