Kycklinglår med ädelost, bacon & rosmarin
ROBBANS MATBLOGG
ROBBANS MATBLOGG
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Detta blev fredagens middag, mkt gott!
  • 4 port 1 kg kycklinglår (frysta)
  • 1/2 pkt frysta örtkryddor provencale (färska går förstås minst lika bra)
  • 1/2 dl grillolja med vitlök (t ex Caj P, eller ta olja, vitlök och grillkrydda)
  • salt, peppar
  • 1 pkt bacon
  • 100 g ädelost, t ex Kvibille ädel
  • 2,5 dl matlagningsgrädde
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • 2 vitlöksklyftor 1 msk smör
  • 1/2 buljongtärning 2 msk färsk hackad rosmarin
  • salt, peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.