Ikväll med blev det en kycklingfilé fylld med ädelost och inlindad i bacon. Eftersom det finns så dåligt med tid på vardagarna står matlagning högt på listan på favoritsysselsättningarna på helgen
För min del hade det kunnat smaka betydligt mycket mer ädelost, men det var riktigt gott och alla åt och tyckte att det var gott så då får man vara nöjd
Vad du behöverPasta medbacon, citron och rosmarin300 g Pasta (gärna penne eller rigatoni)1 paket Bacon (140 g)1 st vitlöksklyfta3 dl Grädde1. 5 msk Citronsaft (eller efter smak)2 tsk torkad rosmarinsvartpeppar1
Vi lagade en supergod fläskfilégratäng medbacon och ädelost. Jo då, efter att ha gjort uppskattningsvis en halv hemtenta och rättat en hel klass med bokrecensioner fick jag en härligt lugn kväll med middag och tv igår
Dadlar med ädelost. Första dadel-tilltugget är en varm variant där man lindar bacon runt dadlar och tillagar i ugnen och det andra tilltugget är kallt och där sätter man in en bit ädelost i varje dadel
Låt småkoka medan du steker kycklinglåren. Det är sällan (årets och förra årets underdrift eftersom detta var första gången någonsin) jag lagar kycklinglår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.