Finns massor med sätt ochsmaksättningar men denna variant är en stor favorit. Absolut bästa delen av kycklingen är imitt tycke, låren men då ska de vara urbenade och fyllda
Rulladerna serverades med sås på baserat på grädden som de sjuditi, några rejäla klyftor av ugnsbakad bakpotatis, klassisk rödkål samt en topping av granatäpplekärnor som fick ge den sista touchen i form av syrlighetochlitekrisp
Koka äpplena mjuka medvineti en gryta med lock. Dra av skalet från tomaterna och halvera dem genom roten, gröp ur kärnhusen med en tesked och ställ tomaterna åt sidan så länge
Jag har ett kylskåp som är fyllttillbristningsgränsen - mina barn och maken kan intyga detta. Några droppar BalsamvinägersirapRiv parmensanosten och spara litetillserveringenHacka soltorkade tomaterna fintBlandariven ost med tomater ochphiladelphiaostenTalövbiffarnaoch lägg en klick av ost-smeten på ochvik över så det blir som ett ihopvikt papper (utan hörn
Ringla det brynta smöret över pastan (se till att inte få med eventuellt bottensegment), strö över de rostade solroskärnorna och avsluta med att hyvla över parmesanosten
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld medparmalindadkycklingfilé som jag fyllde medparmesanostoch färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
På senare år har grönsakerna kommit att bli mer och mer framträdande ochi år testar jag en ny sallad, svartkålssallad medäppleochparmesanochtill den en nygammal bekant, saffranshummusen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.