Åh, vad underbart skönt det är med fredag och att ha en ledig helg framför sig. För er som vill laga till något smarrigt i helgen kan jag rekommendera denna rätt som jag lagade tillsammans med mina fantastiska syster-söner som båda två arbetar som kock
Till gjorde jag en yoghurt såsmed färska örter, honung och citron. Blanda alla rotfrukteroch löken runt om i en ugnsform med höga kanter och lägg på kycklingklubborna
Ugnsrostad butternutpumpa medrotfrukteroch brysselkål. Då kan man servera dessa grönsaker med en bit kött eller kyckling, eller till ochmed vegetariskt med en god hummus, tzatsiki, hembakat bröd och kanske lite små plock av oliver och fetaost
Även om jag med största sannolikhet skulle kunna äta mig mätt på allt gott julgodis som bakas här hemma (man får ju inte glömma bort att jag faktiskt kämpar med min vikt, även om det inte alltid värkar så
Serverade med de ugnsbakade rotfrukterna (potatis, palsternacka, paprika och rödlök) ochsåsen som jag gjorde av köttvätskan i plastpåsen som fick ett uppkok och redning med majzenastärkelse
Red såsenmed redning till lagom tjocklek. Skiva rotfrukternaoch häll på olja, salt och peppar. Bryn fläskytterfilén i dill och rödlök, salta och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.