Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj Potatis- och grönkålspanna: 600 g kokt potatis 100 g grönkål 2 dl Arla Köket® syrad grädde 30% 3 dl Kvibille® cheddar riven ½ tsk salt 1 krm svartpeppar ½ dl hackad färsk gräslök 4 kycklingklubbor 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Arla® Smör&rapsolja spray
Som jag redan har berättat så åt vi familjefavoriten kycklingtortilla och lchf-varianten kycklingtortillagratäng i lördags och fick då förfrågan om recepten
Enklaste saftigaste kycklingklubbornamed ringlad honung över, smör som jag sprayat över och runt om, pressad citronsaft från en halv citron, flingsalt och grovmalen svartpeppar
Smörj en ugnfast form och lägg ett lager med potatisskivor. tomat&medelhavsörter. Skala och hacka löken. Lägg i färsen, stek den tills den är grynig och genomstekt
Tryck till med sked eller gaffel. Häll över olja, peppar, timjan och krossade vitlöksklyftor. 700 g färskpotatis, kokt och kall. 700 g färskpotatis, kokt och kall 3 msk olivolja 4 klyftor vitlök timjankvistar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.