Strö på lite salt och servera. Trä upp dem på spett, pensla med marinad och grilla dem i 2-3 minuter. 1 msk färsk koriander hackad. 1 msk färskpressad citronsaft
Skär entrecôten i 2 cm breda bitar på längden och trä upp på spett. Pensla spetten med marinaden och grilla dem i ca 4 minuter på hög värme. 1 msk färsk hackad koriander. 1 msk pressad citron
Mixa slätti matberedare med övriga ingredienser och forma bollar som du steker i olja till fin färg. Servera med en kall yoghurtsås eller ört-creme fraiche
Rör ihop alla ingredienser till salsan och smaka av med vinäger, salt ochkoriander efter tycke. För många är grillning förknippat med stora härliga köttstycken och fisken hamnar ofta i skymundan när man pratar grillning vilket jag tycker är synd
Salta och peppra och pensla med soja. Servera med ris eller blomkålsris. Koka upp grädde med fond, tomatpuré, ev chilisauce, curry, cayennepeppar och smaka av såsen
Marinerade kycklingklubbor. Ringla över olja krydda med salt, peppar och rosmarin. Måndag och kyckling blev det till middag, riktigt gott och enkelt också då det sköter sig själv i ugnen
Till gjorde jag en yoghurt sås med färska örter, honung ochcitron. Blanda alla rotfrukter och löken runt om i en ugnsform med höga kanter och lägg på kycklingklubborna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.