Pressa ut kexblandningen hårt i en form med löstagbar botten. Lägg majsmjöl och socker i en hög skål, tillsätt kesellan och cream cheesen, vispa ihop med elvisp
Skölj den i varmt vatten, skrubba med rotfruktsborsten. På så vis blir den lite "förarbetad" och släpper ifrån sig mer saft om man pressar den med fingrarna
Ikväll ska några kompisar komma hit och vi ska bjuda på pulled pork med goda tillbehör. Bla coleslaw, picklad rödlök och en salsa som du får receptet på här
Den ville jag grilla i ugnen rakt upp och ner men sedan var det lite mer osäkert vart vi skulle hamna med resten och om jag ska vara ärlig så var jag inte helt hundra när vi skulle sätta oss och äta om avokadon skulle smaka gott, om det skulle bli för mäktiga paprikor eller om den kalla paprikasåsen skulle vara en sak för mycket på tallriken
Först marinerade vi kycklingklubborna i bland annat lime, chili och ingefära över natten, ett otroligt enkelt knep för att de ska bli saftigare och mer smakrika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.