Fyll pitabrödenmed sallad, lök, gurka och kycklingkebab, toppa med den goda såsen. Igår önskade Joline kycklingkebab till fredagsmyset så vi köpte ett par hela färska kycklingar som hon fick stycka och bena ur själv, med lite hjälp
Här har jag fyllt ett pitabrödmedkycklingkebab, isbergssallad, tomat, majs, gurka och salladslök. Jag har testat Kronfågelns kycklingkebab och finner att den helt okej
Pitabröden fyllde vi med zucchini, halloumi, grillad paprika (färdigköpt), tomater, och rödlök. I min gamla hemkunskapsbok fanns ett fantastiskt recept på pitabröd
Hemligheten medpitabröd, för att få dem så luftiga och stora, är tålamod och lätta händer. Det är mysigt att påta med, det är nyttigt, det är ingenting mer i det hembakta än det som du haft i degen så du slipper oönskade tillsatsämnen och konserveringsmedel
Pitabrödmed majs och durra. Värm ugnen till 250°C och förbered 2 plåtar med bakplåtspapper. Använd rikligt med mjöl och forma 6 st platta bröd som fördelas på plåtarna
Jag kallar dessa bröd pitabröd nu eftersom vi fyllde dem med grillad kyckling m. Använder du kolgrill som vi gjorde så skall du placera kolen, eller hellre briketterna då dom ger en jämnare värme, i en ring längs med kanten på grillen runt om, och ingen eld i mitten rakt under stenen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.