1 persilja,
hackadBlanda kycklingen med kryddorna. Baka i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter tills den fått fin färg. Låt svalna något och skiva/hacka upp kycklingen med en kniv. Vit kebabsås
Blanda alla ingredienser och smaka av med salt. Röd kebabsås
Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.
Gjorde på kycklingfilé, fick svalna under folie. Jättegoda såser. Körde klassiska kebab-grönsaker. Viktigt att salta kycklingen och blanda med skyn efter att man skurit upp den.
Börja med kycklingen. Blanda väl och låt stå medan du förbereder det andra. Toppa med den stekta kycklingen, gurka, salladslök, jordnötter, sesamfrön och ev chiliolja
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt peppar 2 dl crème fraiche (gärna feta/tomat) 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 burk soltorkade tomater (à 200 g) 150 g sockerärter Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Prova med en sticka för att se om köttsaften är klar och genomskinlig. 16 kycklingfiléer Salt Grovmalen svartpeppar Smör Marinad 1 dl olivolja 1 dl balsamvinäger 3 msk honung 1 tsk grovt havssalt 1 tsk grovmalen svartpeppar 1 msk timjan 1 msk oreganoUgn 200° Putsa filéerna och krydda med salt och svartpeppar
Kommentarer
manuela-2
Gjorde på kycklingfilé, fick svalna under folie. Jättegoda såser. Körde klassiska kebab-grönsaker. Viktigt att salta kycklingen och blanda med skyn efter att man skurit upp den.
manuela-2
Mer olja i marinaden
Logga in eller Registrera för att kommentera.