Denna kycklinggrytan blev verkligen så god. Jag har gjort ett liknande recept med kyckling och soltorkadetomater (som jag har hittat på Matplatsen en gång i tiden
När du hällt av pastan blandar du den med såsen, tomaterna, spenat samt toppar med laxbitarna. Häll bort vätskan eller sug upp vätskan med hushållspapper och sätt in tomaterna igen
Det är något speciellt med kombinationen av fetaost och soltorkadetomater som gifter sig så bra. Det här receptet är bara på ett ungefär, precis som med alla recept jag lägger upp här i bloggen så går det jättebra att justera ingredienserna utifrån det som finns hemma och vad ni gillar
4 4 port ris 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt peppar 2 dl crème fraiche (gärna feta/tomat) 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 burk soltorkadetomater (à 200 g) 150 g sockerärter Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.