Låt småputtra medan pastan kokar. Hacka lök och paprika i lagom stora bitar. reda av grytan med majsena eller lite vetemjöl om man tycker såsen är för tjock eller för tunn
4 1/2 purjolök 4 port ris eller annat gryn ca 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt och peppar 390 g pastasås med tomat och basilika 1 tsk torkad timjan 1 dl mjölk 1 gul paprika 1 röd paprika Lägg till i inköpslistan
Tillbaka i cybervärlden med tips på en god middag. Servera med en klick creme fraiche och med valfritt tillbehör - Jag gjorde ugnsstekta potatisklyftor, rullad i flytande smör/rapsolja, vitpepper och flingsalt
Låt fräsa en kort stund varefter du lägger i strimlad eller tärnad kycklingfilé som får fräsa med. När oljan blivit varm har du i hackad rödlök, hackade soltorkade tomater och paprika samt riven vitlök
Vi åt grytan med ris & bulgur som finns att köpa färdigblandat i förpackningen. Ikväll blev det en riktigt het kycklinggrytamed tre sorters paprika, en massa tomat och chipotle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.