Ät Frittatan som den är eller tillsammans med en härlig grönsallad. Frittata är något som både är enkelt, gott, mättande och givetvis går att göra helt Paleo
Stek köttfärsen och krydda den rejält med tacokrydda, salt och peppar. Om du inte äter paleo eller mejerifri lchf så kan du strö över ost innan du gräddar
Smaken blev supergod, fin rund smak med hetta - precis som den ska. Istället valde vi en liten burk som min bästa väninna introducerade i mitt liv - ICAs Red Curry paste
Smaka av om du vill ha mer salt, brödet blir gott med lite extra sälta. Koka upp kokosmjölk och kokosolja, häll det tillsammans med äppelcidervinägern över äggsmeten och rör om väl
Smaksätt såsen med ättikssprit och om så behövs, mer salt och peppar. Det som blir över efter att du kokat såsen, kan du använda som bas till en god soppa eller dricka varm med en sked kokosolja
Men många som fortfarande tål mjöl väljer ändå att sluta med det, nu när så många studier visar att dagens hårt avlade vete med extra mycket gluten knappast är bra för någon, annat än just mjöl ochbrödtillverkarna
Valnötsbröd från Långkok för LCHFochPaleo…. Caféet kommer att erbjuda alla Östersundsbor och besökare från annan ort riktigt gott kaffe, njutbart fikabröd, härliga röror, påläggsfyllda mackor à la smörrebröd, smakrika smoothies, matiga sallader, ja allt som man kan tänkas vilja njuta av på ett café
Vispa samman ägg, mjölk och fiberhusk/psylliumfrön till en slät smet, smaka av med salt. Häll över pannkakssmeten och stek på svag värme under lock tills den stelnat på ytan
Den är laddad med vitaminer, mineraler och antioxidanter, bra att ta till i förkylningstider. Idag får du receptet på en riktigt hälsosam och god smoothie som passar fint till brunch nu i helgen
I morgon får du recept på själva hamburgaren med ett hamburgerbröd bakat enligt LCHF/Paleo. Jag tillhörde dem som formligen dränkte pastan och korven med Heinz ketchup och chilisås på den tiden då kolhydraterna hade den största platsen på min tallrik
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.