Men först måste jag bara tipsa om en riktigt god kycklinggryta. Bryn kyckling och vitlök i olivoljan tillsätt sedan morötter och lök, låt steka med en stund
Tillsätt äpple, buljongtärning, vatten och grädde. Salta och peppra. 1200 g grillad paprika i olja. Bryn lök, vitlök och kyckling 3-5 minuter, tills kycklingen fått färg. 2 Häll bort spadet från paprikanoch bryn den någon minut. 3 Servera gärna med ris, potatis, bulgur eller coucous
4 1/2 purjolök 4 port ris eller annat gryn ca 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt och peppar 390 g pastasås med tomat och basilika 1 tsk torkad timjan 1 dl mjölk 1 gul paprika 1 röd paprika Lägg till i inköpslistan
Bryn dem runt om på hög värme i en stekpanna med smör och rapsolja. Garnera med persilja. Rör ner crème fraichen, kycklingfond, majsstärkelse utrört i vatten och koka upp
Servera med en klick creme fraiche ochmed valfritt tillbehör - Jag gjorde ugnsstekta potatisklyftor, rullad i flytande smör/rapsolja, vitpepper och flingsalt
Vi tog rökt entrecôte, getost, en traditionell röra på kyckling och valnötter och en grillad paprikadolma fylld med kryddigt ris, allt smakfullt upplagt med lite nötter, torkade mullbär, apelsin och aprikos
När allt börjat få lite färg häller du på soja och övriga kryddorna du önskar ha med. Låt fräsa en kort stund varefter du lägger i strimlad eller tärnad kycklingfilé som får fräsa med
Ikväll blev det en riktigt het kycklinggrytamed tre sorters paprika, en massa tomat och chipotle. Garnera med basilikablad och servera kycklinggrytanmed ris
Krydda med salt och peppar. Bryn dem tillsammans med smålökarna i resten av oljan. Torka av kycklingbitarna och bryn dem runt om i en stekpanna i hälften av oljan
Krydda med salt och peppar. Bryn dem tillsammans med smålökarna i resten av oljan. Torka av kycklingbitarna och bryn dem runt om i en stekpanna i hälften av oljan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.