Mango chutney och curry är så gott - här blev det en variant med babyplommontomater. 4 portioner 600 gram kycklingfilé 2,5 dl grädde 1 dl mango chutney 2-3 msk chilisås 2-3 tsk curry (eller efter smak) babyplommontomater eller körsbärstomater, ca 200. 1 dl mango chutney
Skölj och strimla purjolöken och lägg ner i grytan tillsammans medmango chutney och crème fraiche. Dela kycklingen i mindre bitar och krydda med salt och peppar
Skölj och strimla purjolöken och lägg ner i grytan tillsammans medmango chutney och crème fraiche. Dela kycklingen i mindre bitar och krydda med salt och peppar
Skär kycklingen i bitar och bryn runt om i en stekpanna med smör. Tillsätt vatten, fond, sambal oelek, strimlad purjolök, mango chut-ney och crème fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.