På med grädde, buljongtärning, soja, bea och persilja. Servera med salladen. Snabb kycklinggrytamed grekisk sallad2 port300 g -400 g kycklinginnerfilésalt och pepparsmör att steka i0,5 tsk soja1,5 dl grädde1/4 hönsbuljongtärningpersilja2-3 msk beasåsServera med riven parmesan på kycklingen och på sidan om, en grekisk sallad på romansallad, gurka, rödlök, fetaost, oliver
Tänkte jag skulle tips om en god kycklinggryta som jag gjorde för ett tag sedan. Igår snöade det också, vilket i och för sig är typiskt aprilväder, men vi har ju blivit lite bortskämda med sol och vårvärme på sistone så mer snö och kyla vill man ju helst slippa
Fräs auberginen i hälften av smöret, krydda med salt, peppar och örter. Servera med en generös klick vitlökssmör, tomat och färsk koriander, broccoli och blomkål är gott till
Det är intensivt på jobbet nu och därmed inte så mycket nyskapande mat hemma. I förgår var ett undantag då vi lagade Markus Aujalays burmesiska kycklinggryta
Kycklinggrytamed smak av dragon och västerbottenost. Servera med potatis eller ris. Nu gäller även julstädningen vår frys här hemma, ser ut som om man har kommit till nordpolen när man öppnar frysen översta facket är fullt av is… klimat förändring till det kallare
Denna kycklinggryta gjorde jag för nån dag sedan. Tog helt enkelt lite av det jag hade hemma och resultatet blev en riktigt god gryta med lite het smak
Servera med basmatiris och ev. med Naan (bröd) 600 g kycklingfilè. Skär kycklingen i bitar. Finhacka lök och vitlök och stek i en gryta eller tjockbottnad kastrull i 5 minuter, ta upp ur gryta och lägg åt sidan sålänge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.