1 burk
kidneybönor1. Skär kycklingfiléerna till mindre bitar. Ställ Crock Potens innergryta på spisen och hetta upp den med smör i botten. Bryn kycklingen runt om på hög värme. Gör du grytan på spisen i vanlig gryta/kastrull, använd en stekpanna till att bryna kycklingen. Låt kycklingen få yta och ös sedan över den i en gryta.
12. Hacka
gul lök, vitlök och paprika och ha ner i Crock Poten eller grytan. Låt den mjukna under några minuter.
13. Skär
baconen till mindre bitar och halvera champinjonerna. Stek i stekpanna så det får yta och ös sedan över i grytan. Ha ner strimlade soltorkade tomater och rör i grädde, vatten och kryddor.
14. Flytta
över innergrytan till Crock Poten och kör den på högsta läget i 4-5 timmar. Står kastrullen på spisen, låt den gå på medelvärme i 1-2 timmar. Servera med kokt quinoa och sköljda kidneybönor.
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.