Kycklinggryta med citron och rosmarin
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Citronkyckling med rosmarin 2 port + matlåda
  • 500 g kycklingfilé, delad i mindre bitar
  • 1 citron, rivet skal från halva och saft efter eget tycke och smak
  • 2 tsk hackad färsk rosmarin
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl vatten
  • 1 msk kycklingfond
  • eventuellt maizena att reda av såsen med
  • salt och peppar
  • Stek kycklingbitarna så de får färg runt om, salta och peppra.
  • Rör samman crème fraiche, vatten, fond, citronsaft, skal och rosmarin i en gryta, smaka av.
  • Tillsätt kycklingen i grytan och låt den puttra med tills den är genomfärdig.
  • Smaka av såsen och red av den till önskad konsistens.
  • Servera med valfritt tillbehör.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.