Låt småputtra medan pastan kokar. Hacka lök och paprika i lagom stora bitar. reda av grytan med majsena eller lite vetemjöl om man tycker såsen är för tjock eller för tunn
Servera med kokt ris. Skala och hacka rotfrukterna, lägg dessa i en kastrull med vatten. Hacka baconet i rätt så stora bitar, stek dessa och låt sen svalna på hushållspapper
Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig salladmed bacon och brysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
Långt in i kylskåpet hittade jag en paket med halloumiost som legat sedan i somras, i grönsakslådan en halvtrist spetspaprika och i frysen hittades baconet och gräslöken
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparrisoch bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.