Skär baconet i små bitar och bryn det i en stor panna. När baconet är brynt, lägg i kycklingen och bryn det tillsammans ca 5 minuter. Servera med pasta, ris eller potatis 5 kycklingfiléer. 1 pkt bacon (140 g)
Lägg röran ovanpå kycklingen i en form & toppa medbaconen. Blanda ihop jensens favorit sås tillsammans med grädden, pressa i vitlöksklyftorna & i med svampen, koka upp röran & i med creme fraichen
Koka upp buljong med limesaften och kokosmjölken. Ta i den gröna currypastan och ingefäran. Red av med lite maizena strö för att få en lite simmig konsistens
Smaka av med salt och curry, beroende på hur starkt du vill ha det. Krydda med salt och svartpeppar. Ta fram en kastull och häll i matlagningsgrädden, mjölken och curryn
Ha i salt, peppar och curry. Skala och hacka rotfrukterna, lägg dessa i en kastrull med vatten. Hacka baconet i rätt så stora bitar, stek dessa och låt sen svalna på hushållspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.