Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt potatis. Skala och skär morötterna i sneda skivor, och koka dem i en kastrull med lättsaltat vatten, 3 minuter
Servera med ris och sallad. Stek kycklingen runt om i en stekpanna med 1 msk smör. Ansa och skiva purjolöken och fräs den mjuk i en stekpanna med 1 msk smör
Strimla paprikorna och låt fräsa med. Rör ner philadelphiaosten och späd med grädde. Rör ner garam masala och smaka av med tamarisoja och eventuellt mer salt, garam masala
En jättegod och superenkel kycklinggrytamed kantareller. Lyxigt att komma hem och få en hög med kantareller från dottern som varit ute i skogen under dagen
Men jag väljer att skippa alla namnen och bara kalla den Kycklinggrytamedädelost. Receptet på denna smarriga kycklinggryta hittade jag förs på Helenas blogg (Bara en kaka till) som fått receptet av en kompis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.