Lägg tillbaka kycklingen i grytan tillsammans med timjan och häll i det vita vinet. Se till att maten är varm när du servera den vid bordet med ris eller pressad potatis
Fyll med 50 g ädelost 29%. Blanda ½ msk kinesisk soja, 1 tsk honung och 1 krm peppar och gnid in filéerna med det. Servera med 300 g kokt potatis och 150 g kokta haricots verts. 50 g ädelost
Nu var det längesen jag uppdaterade igen och ännu längre sedan jag delade med mig av ett recept, så då tycker jag att det perfekta come-backreceptet är detta otroligt utsökta recept på KycklinggrytamedÄdelost
Blanda turkisk yoghurt med curry, chilipeppar, ingefära och riven ost. Servera med grönsallad. Lägg det kokta riset i botten på en smord ugnssäker form
Strimla paprikorna och låt fräsa med. Rör ner philadelphiaosten och späd med grädde. Rör ner garam masala och smaka av med tamarisoja och eventuellt mer salt, garam masala
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.