Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 4 kycklingfiléer 1 msk smör eller margarin salt och peppar 1/2 msk timjan 2 dl crème fraiche 1/2 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning eller kycklingfond (1 hönsbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk kycklingfond) 150 g sockerärtor 2 tomater Lägg till i inköpslistan
Aji de gallinaI ett av de senaste numren av ICA´s tidning Buffé fanns ett reportage om Eat With, ett internationellt nätverk som sammanför hungriga gäster med värdar och värdinnor
Skala potatisarna och skär dem i klyftor. Rör ner grädde, sirap och jordnötter. Koka alltsammans under lock på svag värme i ca 30 minuter. Tillsätt potatisen och låt det hela koka ca 15 minuter. 2 msk vispgrädde. 2 msk hackade jordnötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.