På sistone har det postats ganska många recept med curry – en krydda vi sällan använder hemma – så jag har gått med ett sug efter något i curryväg ett bra tag nu
Jag ändrade om i receptet en del, helt enkelt efter vad jag hade hemma…men vill du hellre följa Nettes lite mera kryddstarka recept så hittar du det HÄR
2 gula lökar. Bryn kycklingbenen och lägg dem i en stekgryta. Hacka löken grovt och bryn den. I med lök, vitlök, tomatkross, buljong, vin, tomatpuré, sambal oelek och spiskummin i grytan
Skär och strimla kycklingen. Efter ca 30 minuter har du i grädden, citronsaften och när du sen tycker att köttet är klart så reder du av direkt i grytan. 6 inlagda grönpepparkorn
Blanda i morötterna och låt de värmas, innan du ev. Häll i grädden och klicka i philadelphiaosten. 5 dl matlagningsgrädde. 100 g Philadelphiaost vitlök
Vart detta recept kom ifrån var Emma inte så säker på men vi tror nog att det är från hennes mor, jag ger dock Emma all cred här i alla fall för lördagens anrättning var det ju hon som gjorde
Blanda såsen med pastan och bacon. Strö över svartpeppar,riven parmesan och ruccola. klart. koka lätt 3 dl grädde och blanda med 1 dl riven parmesan tills osten smälter. 1 st Ruccolasallat
Bubblande het kycklinggryta. Snabblagad är den också… Om ni tycker det innehåller för mycket grädde går det naturligtvis bra att byta ut till lättare alternativ
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.