Blanda färskosten med crème fraichenoch krydda efter smak. Givetvis hade jag godingarna med mig, de tycker att det är så kul att provsmaka allt från både milda smaker och starka smaker
Skala och finhacka vitlöken. Smaka av med salt och peppar. Skala och grovhacka löken. Tillsätt ytterligare en klick smör och lägg i svampen ochvitlöken
Ingredienser 4 st kycklingfiléer salt och peppar 4 skivor rökt skinka 4 msk dijonsenap 4 skivor tomat 4 skivor tjocka emmentaler eller annan smakrik ost smör att pensla med grillkrydda eller annan kryddblandning till kycklingen Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Pensla med soja, olja och lite salt och peppar. Putsa kycklingen och lägg i form. Fördela osten ovanpå och avsluta med lite mer fajitakrydda och häll grädden över
Täck hela ytan med den rivna osten. Stek upp detta, salta och peppra. Servera gärna med ett spanskt vin. Lägg kycklingen och baconen i en ugnsfast form, häll blandningen över
Servera med pasta och en god sallad. Täck hela ytan med den rivna osten. Blanda cremefraiche, grädde, sweet chili sauce, pressad vitlöksåsoch kycklingfond
Servera gärna med ris/bulgur och en god sallad. Täck hela ytan med den rivna osten. Blanda Cremefraiche, grädde, sweet chili sås, pressade vitlöksklyftoroch kycklingfond
Sista minuten, lägg på en skiva ost och sätt på ett lock så smälter den fint* Häll på cremefraiche i rotfrukterna* Lägg upp med blandad sallad i olika färger /Husmor Jag undviker skorpmjöl i färsen, tycker inte det blir bra
Smaka av med salt och peppar. Blanda ner crème fraiche, vitlökoch spenat. Skala och skiva vitlöken. Fräs den i smör några minuter och blanda ner spenaten mot slutet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.