Blanda med ajvar relish, minifraiche och ingefära. Täck med kycklingröran och strö över osten. Strimla kycklingfiléerna och stek dem i en stekpanna med matfett, ca 3 minuter
Salta och peppra och bryn kycklingbitarna runt om i en stekpanna med smör. Lägg över kycklingen i en gryta och tillsätt crème fraiche, vatten, fond och senap
Häll blandningen över kycklingen och täck med ost. Förpackningarna räcker oftast till flera middagar, men på plussidan blir det ju smarriga matlådor till frysen när tiden och inspirationen tryter
Tillsätt purjolök och pressa vitlöken i stekpannan och låt detta fräsa med i ett par minuter. Eller för att Elin ska åka iväg på en miniresa med kören imorgon bitti
Servera med kokt ris och grönsaker. Hacka lök och finhacka vitlöken. Kärna ur och finhacka chilin. Fräs kyckling och lök i jordnötsolja tills de fått färg
Krydda kycklingfiléerna med piffi och vitlökspulver. Servera gärna med potatisarna som kommer här. När de fått fin färg och känns mjuka lägg de i en ugnfast form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.