Supergott med det söta i mango chutneyn och det salta i cashewnötterna. Vi har haft en lugn och mysig helg med promenad, lite shopping, tv och mycket god mat och fika
Blanda med ajvar relish, minifraiche och ingefära. Täck med kycklingröran och strö över osten. Strimla kycklingfiléerna och stek dem i en stekpanna med matfett, ca 3 minuter
Servera med ris eller bandpasta och en god sallad. Mixa banan, mango chutney, sambal oelek, curry, vitlök och creme fraiche till en sås och häll den över kycklingen
December och julledighet närmar sig med stormsteg men än behövs det matlådor. Tillsätt sedan grädde, crème fraiche, kycklingfond, mango chutney och ingefära
1 dl mango chutney. Sätt ugnen på 225 grader. Rensa bort köttet från den butiksgrillade kycklingen. Skär de största köttbitarna och paprikan, minimajsen och bambuskotten i mindre bitar
Servera med ris. Gav mig på att pröva en mango chutney/curry-rätt idag. I vilket fall som helst har jag sett på andra matbloggar att curry och mango chutney ska vara en bra kombination och lånade därför lite mått från dem
Hoppas allt är bra med er. Blanda creme fraiche, grädde, mango chutney, sambal och kycklingfond. Skär kycklingen i mindre bitar och stek i smör tillsammans med curry, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.