Smaka av med salt och svartpeppar. Därefter rör ned kyckling och låt koka med en stund. Börja med att koka pasta, satsa gärna på en finare sort som kokas cirka 15 minuter
Igår fixade och donade vi med våra små gröna vänner i odlingslådorna ute. Efter allt påtande i jorden kalasade vi på krämigaste kycklingratängen med smak av dragon
Han också med en tur till godingarna kände att jag var tvungen att få lite barnbarns energi, När jag åkte hem därifrån så började det att regna, det kan man kalla perfekt tajming
Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Blanda med crème fraiche och salta och peppra. Dela med dig av inlägget. Var är solen som skulle komma kl13,00 inte är den här i alla fall, det är kallt och så regnar det lite
Börja med att finhacka matjessill, gräslök och ägg. Fler recept från Saras Smaker hittar du här. Blanda sedan ner hacket i en bunke tillsammans med Västerbottenost och crème frachen
Givetvis hade vi fika med oss och Danonini, går ner hur lätt som helst. Eftersom det är lite osäkert väder idag så får det bli kyckling i ugn med ajvar och vitlök, enkelt när man har varit borta nästan hela dagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.