Krydda med salt och peppar. Rostad potatis. Toppa med persilja. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Blanda potatis med olja, salt och peppar och bred ut den på en plåt med bakplåtspapper
Skär den andra citronen i skivor och klyfta lökarna och lägg ner lök och citronskivor i formen tillsammans med de gröna bönorna, blomkålsbuketterna och vitlöksklyftorna
Toppa med fint strimlad salladslök och rostade sesamfrön. vilket gjorde att frasigheten försvann, så nästa gång kommer jag nöja mig med att ha såsen bredvid och doppa blomkålen i istället
Dela citronen på mitten och lägg halvorna med snittytorna upp på plåten. Mixa ihop örterna med citronskal, citronsaft och olja med hjälp av en stavmixer till en slät sås
PÅ SPISEN - Hetta upp en stekpanna med lite olja och smör. Rostad potatissallad. Bryn kycklingfiléerna på medelhög värme på båda sidor så att de får en fin gyllenbrun stekyta
Otroligt enkelt men med fantastisk smak. blomkål (jag har använt mig av vit och grön blomkål). ev kryddsättning – jag använde curry för att smaksätta den vita blomkålen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.