Lägg frystakycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Gnid in filéerna med grillkrydda. Sätt i en stektermometer i tjockaste delen på filén. Låt köttet vila en stund efter du tagit ut det ur ugnen, skär sedan upp filéerna i skivor och lägg upp dem snyggt på ett uppläggningsfat
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde medparmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimlakycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. 2 kycklingfiléer. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Om kycklingfiléerna är stora kan man dela dom. Servera medpasta eller ris. Bara att göra iordning och ställa i kylen tills det är dags att baka av den i ugnen
Idag lagar vi lite enkel vardagsmat, kycklingfilémed svamp, zucchini, tomat och härlig smält ost. Behöver du hjälp med att steka kyckling så kan du se hur man gör här
En av våra middagar förra helgen var fetaostfylldkycklingfilé inlindad i bacon med balsamicosås. Linda baconskivorna runt kycklingen och stek kycklingen tills att baconet har fått fin färg, krydda dem med lite svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.