Fiskpinnar, potatisoch yoghurtsås (Hanna kvällsjobb). Underbart, nu tinar det med raketfart. Lägg de i en ugnsfast form, lägg hackade tomateroch grillade paprikor över
Skär ett kryss i potatisen, klicka i lite smör och toppa med fyllningen. Smaka av med salt och peppar. Finhacka rödlök, vitlök och strimla soltorkadtomat
Skär en skåra/ficka längs medkycklingfiléernaoch peta in fyllningen. Helstekta små potatisar passar toppen till men allt blir ännu bättre med frasig kapris och rostade tomater
Lägg filéerna i en smord ugnsfast form, salta och peppra filéerna något. 4st kycklingfiléer. 8-10 soltorkadetomater (hackade). 2 burkar creme fraiche tomat & basilika. Skär ett snitt i varje kycklingfiléoch fyll den med 1-2 skivor mozzarella, soltorkadetomater & basilika. Häll över creme fraichen och ställ in formen i ugnen i 200 grader, 40 minuter (eller tills kycklingen är klar). Serveras med grönsallad ochpotatis 4st kycklingfiléer. 8-10 soltorkadetomater
Strimla soltorkadetomater tunt och blanda sedan med lök och bacon. Ringla smör i en ugnsfast form, lägg i potatisarnaoch knacka sönder dem med något trubbigt
Krydda med salt och peppar och lägg till torkad tomatoch ruccola. Täck gärna botten av skalet med bakplåtspapper och bakbönor så degen varken lyfter sig eller sjunker ihop vid kanterna
Lägg i potatisarna runt om och knacka sönder dem med något trubbigt. Strimla rödlöken och hacka vitlöken, stek tillsammans med strimlat sidfläsk i smör
Vispa ihop äggen med vattnet och saltet. Omelett tillhör kategorin ultrasnabba middagsrätter, vilket passar mig alldeles utmärkt nu när jag har massor med annat att göra inför midsommarhelgen
Skär kycklingfiléerna i större bitar. Smaksätt med basilika, salt och peppar. Bryn kycklingen med löken. Tillsätt soltorkadtomat, buljong och vispgrädde
Skär kycklingfiléerna i små bitar, ta oljan från de soltorkadetomaternaoch fräs kycklingen i den. PastaKycklingfiléSoltorkadetomater i oljaBladspenatGräddeSalt, peppar, vitlökspulverParmesanostGör såhär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.