Linda varje bit med en baconskiva. Göra salladen under tiden och servera. Baconlindad kycklingfilémed västerbottenost och lyxig salladca 4 port4 kycklingfiléer2 paket baconvästerbottensostpersiljasalt och pepparSalladen. 4 kycklingfiléer
Kycklingfilémed en smarrig ädelostsås och sallad till. Jag smulade på lite extra gräddädel på toppen av kycklingfilén innan jag satte tänderna i den, likaså på med massa färstk timjan & chili
Servera salladen överströdd med färska basilikablad och strö på brödkrutonger vid serveringen. Droppa på frikostigt med olivolja och något mer försiktigt med balsamvinäger
Äntligen har jag fått veta hemligheten med att få till en riktigt god och saftig kycklingfilé. Det man ska tänka på när man tillagar kycklingfilé är att köttet ska vara tinat och gärna rumstempererat
Kycklingfilémed en smarrig ädelostsås och sallad till. Smula på lite extra gräddädel på toppen av kycklingfilén innan du sätter tänderna i den, likaså på med massa färstk timjan & chili
kycklingfiléer. Servera med ris och en sallad. Putsa kycklingfiléerna vid behov. Parmalindad kycklingfilémed ris och sallad (4 personer). 4 st kycklingfiléer
Skär ett hål i kycklingfiléerna längs med och fyll med mozzarellaost och basilika. Baconlindad kyckling fylld med mozzarella och basilika, serveras med den i särklass godaste tomatsåsen och spagetti med pesto
När solen skiner och det är varmt är det extra gott medsallader, eller hur. Tvättmaskinen har gått i ett i dag och kylskåpet var nästan tomt så en storhandling på Kvantum har vi också hunnit med
En klassisk caprese serveras som antipasto och består av tomat, buffelmozzarella, basilika och olivolja, men går att variera på många olika sätt, här med ruccola och lufttorkad skinka (serrano)
Jag gjorde en liten "minibuffé" som bestod av ugnsrostade potatisar, kycklingfilémed tomatdressing och en superfräsch pestokryddad blandad sallad som bestod av bland annat kronärtskockor
Blanda nötfärsen med riven lök, ägg och lite salt och peppar. SalladCaprese. Toppa med brödlocken. Varva på tallrikarna och toppa med basilika, salt och peppar
baconlindad kycklingfilémed ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.