En av våra middagar förra helgen var fetaostfylld kycklingfilé inlindad i baconmed balsamicosås. Linda baconskivorna runt kycklingen och stek kycklingen tills att baconet har fått fin färg, krydda dem med lite svartpeppar
Ikväll med blev det en kycklingfilé fylld med ädelost och inlindad i bacon. Eftersom det finns så dåligt med tid på vardagarna står matlagning högt på listan på favoritsysselsättningarna på helgen
Sådär krispigt knaprigt, lite likt friterat och med god sälta och smak av bacon. Något direkt recept behövs inte, ta den mängd av potatis och bacon du tycker blir bra, krydda med förslagsvis en grillkrydda med lite chiliflakes i, ett par pressade vitlöksklyftor och vänd runt i en ugnsform
Skiva mozarellaosten och lägg en skiva på varje kycklingfilébit och linda om medbacon. Stek kycklingbitarna på medelhög värme så att de blir gyllene runt om
Baconlindadkycklingfilé fylld med mozzarella, salami och oregano. kycklingfilé. Vik över locket, toppa med hackad färsk basilika och linda in i två skivor bacon, som eventuellt kan fästas med en tandpetare
När du sedan lagt dem i en ugnssäker form täcker du kycklingfiléernamed ungefär ett halvt paket bacon per filé, beroende på storleken och på hur mycket bacon du själv vill ha
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.