grillade. Grovhacka paprika, mozzarella och vitlöken samt skiva tomaterna. ) 500 gram kycklingfilé. Krydda och stek fileerna i olivoljan, tills de har fått gyllenbrun färg
Till huvudrätt på lördagskvällen lagade jag en kycklingrätt med champinjoner och grilladpaprika. Skär paprikan i små bitar och blanda med creme fraiche, chilisås och kryddorna
Den ville jag grilla i ugnen rakt upp och ner men sedan var det lite mer osäkert vart vi skulle hamna med resten och om jag ska vara ärlig så var jag inte helt hundra när vi skulle sätta oss och äta om avokadon skulle smaka gott, om det skulle bli för mäktiga paprikor eller om den kalla paprikasåsen skulle vara en sak för mycket på tallriken
Skär kycklingfiléerna på längden och bryn dem så det får färg i en panna. Här kommer receptet på en lättlagad kycklingrätt med smak av paprika och tomat
Fyll kycklingfiléernamed pesto. ) men häromdagen kom dottern och hade förslag på en rätt hon sett någon göra på YouTube, och visst det kunde vi ju testa, nämligen pestofyllda kycklingfiléer
Lägg över i en ugnssäker form (eller plåt med bakplåtspapper) och ringla över olivolja. Men innan dess tänkte jag att ni skulle få receptet på den goda marinaden jag gjorde till kycklingen igår när vi grillade
Skär majskolvarna i tre bitar och stek dem i en grillpanna med lite olivolja. Grillad Fläskfilé. Häll ut det mesta av marinaden från paprikan och tillsätt paprikan och blanda runt
Jag skivade kycklingfilé som jag stekte medpaprikakrydda, salt och knorrs kött & grillkrydda. Stek hackad porjolök och röd paprika tills den mjuknar lite
Baconlindad kycklingfilé fylld med mozzarella, salami och oregano. kycklingfilé. Har haft en fantastiskt vecka med min familj och våra underbara vänner Jenny, Svenne och Johannes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.