Lägg frysta kycklingfiléerimarinaden på kvällen och låt de tina och marinerasi kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de iugnen när man kommer hem från jobbet
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindadkycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimlakycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Sedan steker du klart den iugnen, då får du jämnare värme och vet exakt när den är klar. Idag lagar vilite enkel vardagsmat, kycklingfilé med svamp, zucchini, tomat och härlig smält ost
Kryddade fileer redo för ugnen. Ibland ska det gå fort, magen kurrar och barnen är griniga. Hade fått lite såser att testa från Kelda som passade bra till denna rätt
Eftersom vi hade besök i helgen av en hel familj å var det tur att vi hade köpt ett nytt matbord. Dessutom tittade både syrran och vår gode vän Jonas förbi
Skär kycklingfiléerna på längden och bryn dem så det får färg i en panna. Här kommer receptet på en lättlagad kycklingrätt med smak av paprika och tomat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.