Servera kycklingfiléernamedtomatsåsen och tagliatelle - garnera ev medbasilika. Det är väldigt enkelt att göra något literoligare och smakfullare med den ganska så snälla och menlösa kycklingfilén
Skär ett snittifiléerna på långsidan, fyll medmozzarella/salamiblandningen, fäst med tandpetare. Servera medklyftpotatis, råstekt potatis eller en härligpotatisgratäng och sallad
Baconlindadkycklingfilé fylld medmozzarella, salami och oregano. kycklingfilé. Har haft en fantastiskt vecka medminfamilj och våra underbara vänner Jenny, Svenne och Johannes
En saftig och smakfull kyckling gryta som passar utmärkt att äta medris eller med plattbröd. Man kan gärna byta ut filén mot kycklingklubbor eller varför inte en hel kycklingifall man föredrar det
Snittakycklingfiléerna på mitten och fyll medskivadmozzarella och hälften av basilikabladen. Servera kycklingfiléernatillsammansi dess sås medpotatis/ris och sallad
Färsk basilika (hackad). Lägg filéernai en smord ugnsfast form, salta och peppra filéerna något. Det här behöver du till 4 personer. 4st kycklingfiléer. 1 pkt skivadmozzarella. 2 burkar creme fraiche tomat & basilika. Skär ett snitti varje kycklingfilé och fyll den med 1-2 skivormozzarella, soltorkade tomater & basilika. Häll över creme fraichen och ställ in formen i ugnen i 200 grader, 40 minuter (eller tillskycklingen är klar). Serveras med grönsallad och potatis 4st kycklingfiléer. 1 pkt skivadmozzarella. 2 burkar creme fraiche. 40 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.