Kycklingfiléi en riktigt god krämig sås med smak av min absoluta favoriotört. Hej igen. Strimlakycklingfiléerna och bryn dem i en stekpanna så det får fin färg
Lägg upp kycklingfiléerna på en spegel av såsen, servera med pressad potatis och någon kokt grönsak. Först hade jag tänkt göra denna rätt en vardagskväll men som tur var blev det en fredagsrätt i stället
Lägg frysta kycklingfiléerimarinaden på kvällen och låt de tina och marinerasi kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindadkycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimlakycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.