Skär kycklingfiléerna i lagom portionsbitar och stek dem runt om i en stekpanna. Servera med ris, pasta, potatisgratäng, klyftpotatis eller varför inte ugnsrostade grönsaker
Jag använder alltid kycklingfiléeroch antingen steker eller grillar dom. Servera med kokt ris. Skär kycklingen och paprikan i bitar och lägg i en ugnsäker form
Såsen är krämig och ganska mild och svampen ger god smak tillsammans med buljong och soja. Det är onsdag och för er som kikat på matlistan för veckan är det kanske ingen större nyhet att dagens middag skulle vara en gräddig kycklinggryta
Stekt kycklingfilémed paprikapulver. Jag köpte för ovanlighetens skull kycklingfiléer, jag som tycker bäst om hel kyckling då köttet är mer smakrikt och saftigare
Jag börjar med att krydda kycklingen med salt och peppar och lägger kycklingfiléerna i grillpannan får att dom ska brynas lite grann, sedan blandar jag ihop bruschetta kryddan med vatten och olivolja och smetar den över fileérna
Enkelt att göra ochmed få ingredienser gör att det även passar bra som bjudrätt. Servera en ostbricka till mig och jag undviker helst att ta av grönmögelost
Tärna bacon ochkycklingfiléoch stek sedan de tillsammans, salt och peppra lite. Hacka purjolök, paprika och champinjoner och lägg sedan i det med baconet och kycklingen, pressa vitlöksklyftan över blandningen och låt allt steka en liten stund till
Såsen blir krämigt smakrik och passar perfekt ihop med pasta. Först var planen att jag skulle köpa ett zoom-objektiv, för att kunna använda det till både matfotografering och vanliga saker som landskap, porträtt osv
Bryn i stekpanna, krydda med salt, peppar och italiensk salladskrydda. börja med att göra en av dessa såser som för övrigt var fantastiskt goda ( jag gjorde båda)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.