Skär en skåra/ficka längs medkycklingfiléernaoch peta in fyllningen. Såsen till den här kycklingen blir sååå god med steksky, tomatsky, mascarpone och dragon
baconlindad kycklingfilémed ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Jag har kryddat dem med lite oregano och hackad röd paprika. Blanda gärna ihop färsen med kryddorna lite innan stekningen så att köttet hinner dra åt sig smak från kryddorna
Jag hade ingen som helst lust att laga middag denna kväll, seg som aldrig förr och på gränsen till illmående så tänkte jag be mamma och pappa göra det istället (lyxen med att bo hemma)
Sätt på vattnet med buljongtärningen i och skiva under tiden svampen och stek, tillsätt på slutet den skalade och hackade löken, stek tills löken blir mjuk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.