En saftig och smakfull kyckling gryta som passar utmärkt att äta med ris eller med plattbröd. Man kan gärna byta ut filén mot kycklingklubbor eller varför inte en hel kycklingifall man föredrar det
Resterna har viätittillkycklingfiléer och vegobiffar bland annat. Bland annat gjorde jag den här smakrika och kryddigt goda tomatsåsen eller ketchupen som satt som en smäck till det andra, hamburgarna, coleslawen och de ugnsbakade sötsyrliga tomaterna
Servera kycklingfiléerna med tomatsåsen och tagliatelle - garnera ev med basilika. Det är väldigt enkelt att göra något literoligare och smakfullare med den ganska så snälla och menlösa kycklingfilén
Stek kycklingfilén, skiva och stek champinjonerna. Krydda med citron, salt och peppar. Tomatsås. Fräs vitlök, lök och paprika häll i tomaterna och buljongen
Jag serverade kycklingfiléerna och tomatsåsen med Basmatiris. Skär bort eventuellt fett från kycklingfiléerna, dela dem på mitten och lägg dem i en ugnsfastform
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.