Kycklingfilé, ädelostfylld  med rosépeppar
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 150 g ädelost
  • 11 msk soja
  • 11 tsk dragon
  • 12 ½ dl mellangrädde
  • 11 tsk krossad rosépeppar
  • 14 kycklingfiléer 50 g ädelost 1 msk soja 1 tsk dragon 2 ½ dl mellangrädde 1 tsk krossad rosépepparSkär en ficka i filéerna och fördela osten i dem. Lägg filéerna i en ugnsäker form, pensla med soja, strö över dragonen och häll i grädden. Stek i 200 g i mitten av ugnen ca 15 minuter. Vänd sen filéerna och pensla med olja. Strö över rosépepparen och låt stå i ugnen i ca 15 minuter till. Pressad potatis är min favorit till.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.