Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela medspenat i botten och räkor på toppen
Idag tänkte jag bjuda er på en riktigt god glutenfri paj med salsiccia och spenat som fyllning. Jag fortsätter göra mina glutenfria pajdegar med bas av bönor eller kikärtor
Varva fyllningen med lasagneplattor i en ugnsform, avsluta med fyllning högst upp. Stek lök, svamp (kan använda vilken svamp man vill), spenat, tomater och vitlök var för sig och lägg i en bunke
Tillsätt hälften av ädelosten samt rödbetor, purjolök och spenat i äggstanningen. Vispa samman ägg,mjölk och grädde och krydda med salt och svartpeppar
Förväll spenaten i en stor stekpanna med lite vatten. Smaka av med salt och peppar. Krama ur vätskan och mixa spenatenmed ricotta, ost, ägg, citronskal och muskot i en matberedare
Jag fortsatte sedan på medelhavstematmed en tapenad och en tomatsallad. Tomat- och spenatsallad. recept och andra blogginlägg lagts upp samt att det ibland dyker upp lite små
För er som älskar ädelost, LAGA DETTA. Späd eventuellt med lite mer mjölk. Koka tortellinin, slå av vattnet och blanda försiktigt ner spenat och ostsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.