5 dl vispgrädde. 1,5 dl socker. ¾ dl citronsaft. Koka upp grädde och socker under omrörning i en kastrull. Sänk värmen och låt sjuda 3 minuter, rör om då och då
5 dl vispgrädde. 1,5 dl socker. ¾ dl citronsaft. Koka upp grädde och socker under omrörning i en kastrull. Sänk värmen och låt sjuda 3 minuter, rör om då och då
5 dl vispgrädde. 1,5 dl socker. ¾ dl citronsaft. Koka upp grädde och socker under omrörning i en kastrull. Sänk värmen och låt sjuda 3 minuter, rör om då och då
5 dl vispgrädde. 1,5 dl socker. ¾ dl citronsaft. Koka upp grädde och socker under omrörning i en kastrull. Sänk värmen och låt sjuda 3 minuter, rör om då och då
Låt kycklingfärslimpan stå och vila medan du gör såsen fort. Servera kycklingfärslimpan med såsen och lite goda grönsaker (stekta, kokta eller ugnsrostade) tex haricot verts, broccoli eller blomkål
Ingredienser Portioner. 4 Färslimpa 1/2 dl ströbröd 1/2 dl mjölk 1 ägg 2 vitlöksklyftor ca 500 g kycklingfärs 1/2 tsk salt 2 krm peppar 140 g bacon Mos 900 g mjölig potatis 2 palsternackor 100 g parmesanost 2 dl mjölk 1/2 tsk salt 1/2 citron 65 g röd mangold Lägg till i inköpslistan
Kyckingfärslimpa. 1 kg kycklingfärs1 hackad gullök1 pkt fetaostOreganoSalt och grovmalen svartpepparHonung2 ägg4 potatisar2 rotselleri1 kålrot4 morötterGröna sojabönorRödbetorSkala och hacka alla rotfrukter, utom rödbetorna som kokas hela
På min lediga dag har jag (fasen vad jag är ledig jämt. ) sovit, packat upp väskorna, solat och badat, läst bok och spanat i Blue Port, shoppingcentrum här i Marmaris
Att äta mer grönt ligger helt klart i tiden. De vegetariska recepten på vår blogg har många läsare och jag hoppas verkligen att vi kan inspirera till ett grönare liv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.