Kycklingfärsbiffar med bulgur
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 msk ströbröd
  • 11 dl mjölk
  • 1400 g kycklingfärs
  • 11 ägg
  • 11 tsk dijonsenap
  • 12 krm dragon
  • 11 msk kycklingfond
  • 1 Salt
  • 1 Peppar
  • 12 msk matfett
  • 14 portioner bulgur
  • 12 rödbetor
  • 12 dl créme fraiche
  • 11 äpple
  • 15 cm purjolök
  • 1 Timjan
  • 1 Sallad
  • 14 msk ströbröd 1 dl mjölk 400 g kycklingfärs 1 ägg 1 tsk dijonsenap 2 krm dragon 1 msk kycklingfond Salt Peppar 2 msk matfett 4 portioner bulgur 2 rödbetor 2 dl créme fraiche 1 äpple 5 cm purjolök Salt Peppar Timjan SalladLåt ströbröd och mjölk svälla i 5 minuter. Tillsätt kycklingfärs, ägg, dijonsenap, dragon, kycklingfond, salt och peppar. Arbeta till en smidig färs. Klicka färsen i en stekpanna med matfett. Stek på medelvärme, ca 3 minuter per sida. Koka bulgur. Tillsätt skalade och rivna rödbetor. Blanda créme fraiche med tärnat äpple, skivad purjolök, salt och peppar. Garnera med timjan. Servera sallad till.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.