4 kycklingfileér 4 persca 10 cm purjolök1 gul lök5-6 soltorkade tomater i olja200 g grovriven parmesanost3 dl gräddesalt, pepparDela kycklingfileérna på längden
Skär kycklingen i små bitar och bryn i lite matfett. Finhacka äpple och paprika. Tillsätt tomatkross, hackat äpple och paprikahacket i pannan tillsammans med tacokryddan och låt puttra ihop några minuter
KYCKLINGENCHILADAS MED TACORÖRA. Sista natten nu då, sen blir det ledig helg. Vi får se hur helgen blir och om våra planer blir av, M fick hämta Tiril tidigt idag då hon hade sån huvudvärk och feber, 38,7 grader
Enchiladas är fyllda och rullade tortillabröd som täcks med sås och ost och gratineras. Såsen är en röd eller grön chilibaserad sås eller molesås (en kryddstark sås med smak av choklad)
Den heter Kycklingenchiladas och jag tror att jag hittat receptet på ICA någongång för längesedan. Ikväll har jag gjort en paradrätt som jag brukade göra ganska ofta tidigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.