En jättegod kycklingrätt med asiatisk touch. Mat med lite hetta och mycket sås till. I den här matfoldern som jag norpade med mig från Bak- & Chokladfestivalen nu i veckan, hittade jag den här goda kycklingrätten som jag var tvungen att testa omgående
Servera med jasminris och garnera med koriander. Stek kycklingbullarna så att de får fin färg. Lägg ned bullarna i currysåsen och låt puttra lite så att kycklingbullarna blir helt färdiga
Toppa med hackad persilja och parmesanost och servera direkt med nykokt spaghetti. Skär kycklingfiléerna i tärningar och mixa i matberedare med grädde, persilja, salt och peppar till en slät smet, i cirka 20 sekunder. Bryn dem runtom i olja på medelvärme i cirka 5 minuter
Förra veckan bloggade Mårtenssons om Kycklingbullar i tomatsås och av en händelse så sålde de kycklingfärs med kort datum till riktigt bra pris dagen efter när jag var och handlade
några drag med vitpepparkvarnen. Just därför blev det dessa japanskinspirerade kycklingbullar. Blanda ned kycklingfärsen med en gaffel så att det blir en smidig smet
Kycklingbullar i crockpot med timjan och västerbottensost. Jag har ju lovat att bli bättre på det där med mer exakta mått i recepten, haha, men jag lagar ju sällan (aldrig) efter recept, så som vanligt blir detta lite på en höft
Kommentarer
manuela.gehlin
Jättegoda, faktist godare än vanliga köttbullar.
Logga in eller Registrera för att kommentera.