Blanda ner oliveroch häll på vinet. Kycklingbröst i smakrik sås Här kommer första receptet på allt gott jag fick till av den fina kycklingen från slaktaren
Du kan använda bogfläsk eller färskt kycklingbröst istället, kalkon är ju inte så vanligt hemma. Det var kul att lära sig en del om Grekisk mat, krögaren gjorde tom en Grekisk Jultallrik, med hemlagad korv, vinbladsdolmar och annat gott
Delat på två. paprika. och örtsalt. paprika. vitlök och lök i smör i ca 1 minut, häll i vitvin, skrapa av det som satt sig i. grädden, låt koka i 1 minut, blanda i sparris, paprika, persilja, svartpeppar
Koka pastan enligt anvisningen på paketet. Plocka bladen från basilikan och lägg dem i en mixer tillsammans med olivolja, paprika, vitlök, salt och svartpeppar
Börja med att steka kycklingen med vitlöken så det får färg runt om. Lägg sedan i paprika, zucchini, salladslöken, buljongen, krossade tomater, creme fraiche och alla kryddorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.