11 dl
gräddeKoka riset enligt anvisning på förpackningen. Skölj salladsbladen ordentligt i kallt vatten. Blanda färsen med äpple, curry, mango chutney och salt. Hetta upp en nonstickstekpanna med lite olja i. Klicka i färssmeten och stek små biffar tills de är genomstekta och har fin ljus stekyta på båda sidor. Häll på vattnet och smula ner buljongtärningen. Häll i grädden och låt sjuda ca 8 min. Servera med ris och sallad.
Servera medrisoch sallad. Hetta upp en nonstickstekpannamedlite olja i. Klickai färssmeten och stek små biffartills de är genomstekta och har fin ljus stekyta på båda sidor
Stek på de grovt hackade äpplenaoch löken, medcurryi smör. Idag har jag tagit en majskyckling, kört den i lergrytan och lekt litemed en av minafavoritsåser
Fräs curryni en stor klick smör ochtillsätt sedan löken ochäpplet. Finhacka lök ochäpple. Klipp den kallrökta laxen i små kvadrater och blanda isåsen strax innanservering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.