6 1 1/2 kg kycklingben 1 1/2 msk maizena majsstärkelse 3/4 dl sweet chilisås 3/4 dl finriven ingefära 3 msk japansk soja 1 1/2 tsk salt flingsalt att strö över koriander till garnering Lägg till i inköpslistan
Grillar du med klotgrill så använd gärna briketter med längre glödtid. Coleslaw. Men tänk på att inte ta för mycket briketter, du vill inte ha för hög värme utan det är bättre att fylla på med briketter allt eftersom och kunna kontrollera värmen
Servera med klyftpotatis och nån god sås. Gjorde kycklingben i ugn idag den absolut godaste marinaden. Lägg kycklingbenen i en ugnssäker form och häll på marinaden och blanda ordentligt
Riv rödkålen med osthyvel (jag finhackade hälften för mer varierande textur). Till kvällens grillmiddag blev det en coleslaw Inspirerad av Åse, som hade ett recept i senaste numret av Matkärlek
Idag får du tips på ett av mina bästa kålrecept, coleslaw har alltid funnits med som ett enkelt vardagstillbehör både här hemma och när jag jobbade på restaurang
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.