Blanda honung, mango chutney, soja, chilikrydda, salt och peppar. Pensla kycklingbenen runt om med blandningen och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper
Rör ihop yoghurt och mango chutney i en skål. 2 dl Arla Köket® turkisk yoghurt. 2 msk mango chutney. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 dl Arla Köket® turkisk yoghurt 2 msk mango chutney
Till gårdagens vegetariska wraps gjorde jag bönbiffar med hasselnötter, som jag gjorde små och avlånga för att få bättre passform till wrapsen, och så hade jag en kall sås gjord på mango chutney och creme fraichetill,
Blanda crème fraiche med mango chutney och pressa ivitlöken. Tvätta citronen och riv. Blanda olja, soja, det rivnacitronskalet och svartpeppar och häll i en plastpåse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.